Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Tri institucione të rëndësishme i shtohën listës së klientëve të Selmans

Selmans Network në konsorcium me Schafberger është kontraktuar për shërbimet e pastrimit nga Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Shëndetësisë dhe Prokuroria e Shtetit. Kontrata është tre vjeçare (janar 2017 – dhjetor 2019)  dhe kapë vlerën prej 544,694.91€