Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Lajmet

Selmans është njëra nga kompanitë me zhvillimin më të hovshem në vend dhe si e tillë vazhdimisht prodhon lajm. Investimet…

Lexo më shumë

Selmans është njëra nga kompanitë me zhvillimin më të hovshem në vend dhe si e tillë vazhdimisht prodhon lajm. Investimet e vazhdueshme në sektorët aktual dhe në sektor të rinj, zgjerimi në tregje të reja,  blerja e kompanive ekzistuese dhe makinerive të reja, adaptimi i metodologjive të reja në kryerjen e shërbimeve dhe punësimi i ekspertëve më të mirë të fushave përkatëse, nënshkrimi i kontratave të reja dhe krijimi i partneriteteve të reja, të gjitha këto mund t’i gjeni në këtë rubrikë.

X