Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Konuts

Në Qershor të 2017-së Selmans ka lansuar edhe brandin tjetër të produkteve ushqimore KoNuts. Tani për tani KoNuts ka këto…

Lexo më shumë

Në Qershor të 2017-së Selmans ka lansuar edhe brandin tjetër të produkteve ushqimore KoNuts. Tani për tani KoNuts ka këto produkte: Lajthi, badem, rrush i thatë, arrë, fara luledielli, fara luledielli me erëza dhe miks frutash të thata.

X

Konuts

Konuts është fabrika e parë në rajon për përpunimin e frutave të thata, e fuqizuar nga Selmans Network. Një bashkë-investim i Swisscontact dhe Selmans Network që filloj punën në qershor të vitit 2017, është një hap i madh në drejtim të zhvillimit të sektorit të kultivimit të frutave të thata në Kosovë, sidomos të arrave dhe lajthive. Konuts është investimi i parë në rajonin e Ballkanit Përendimor që mbulon në tërësi zingjirin e përpunimit të frutave të thata, duke filluar nga thyerja, terja, pjekja, heqja e levozhgës dhe paketimi.

Kjo fabrikë synon të jetë adresa e parë për kultivuesit e lajthisë dhe arrës në Kosovë dhe rajon, të nxisë kultivimin e mëtutjeshëm të frutave të thata në Kosovë duke rritur rrjetin e plantacioneve të këtyre varieteteve, të plotësoj kërkesat e tregut lokal, të ndikoj në rritjen e eksportit dhe uljen e importit si dhe të kontribuoj në krijimin e vendeve të reja të punës.

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio