Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Partnerët

Ka pak kompani, brende, organizata dhe institucione që veprojnë në Kosovë, që në një mënyrë apo tjetrën nuk kanë bashkëpunuar…

Lexo më shumë

Ka pak kompani, brende, organizata dhe institucione që veprojnë në Kosovë, që në një mënyrë apo tjetrën nuk kanë bashkëpunuar me Selmans Network. Mirëpo, ka një numër kompanishë dhe organizatash me të cilat Selmans është në partneritet më afatgjatë dhe të shumëanshëm. Disa prej tyre janë të renditura më poshtë.

X

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio