Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Marketing dhe Shtyp

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën…

Lexo më shumë

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën menaxhim, duke përfshirë murale, billborda, megaborda, citylight, lampost, reklama mobile dhe forma alternative te reklamimit. Shtrirja në secilin qytet të Kosovës, operimi me shumë kanale të reklamimit, mundësia e shtypit dhe montimit të reklamave me kapacitete të brendshme, implementimi i shpejt i fushatave reklamuese falë një numri të madh të fuqisë punëtore në dispozicion, e bëjnë Selmans-in partnerin më serioz të marketingut të jashtëm dhe jo vetëm.

X

Citylight – at

 

Janë një tjetër formë klasike e reklamimit të jashtëm që zakonisht shkojnë në kombinim me billbordat. Selmans menaxhon me rreth 50 citylight-a në të gjithë Kosovën (shkarko katalogun këtu).

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio