Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Ekspert

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300…

Lexo më shumë

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300 punëtor të rregullt dhe rreth 100 të tjerë me angazhim të përkohshëm.

X

Hyrjet

 

Së fundmi Selmans, përmes shërbimit Ekspert, filloi me pakon e shërbimeve “Mirëmbajtja e Hyrjeve”. Përmes këtij shërbimi kompania jonë synon të vendos rend dhe rregull në ato hapësira që kanë mbetur të patrajtuara pikërishtë për shkak të shperndarjës së përgjegjësisë, sepse nuk I takojnë askujt individualisht.

Duke shfrytëzuar sistemin e kartelave ne ashensor dhe në hyrje, kompania jonë bënë të gjithë pjesëmarrës në mënyrë të barabarëtë për të kontribuar në mirëmbatjen e hapësirave të përbashkëta të objekteve të banimit. Si rezultat, ofron shërbimet e pastrimit të hapësirave të përbashkëta të objekteve të banimit, mirëmbajtje të  ashensorëve, të gjitha paisjeve elektrike, pomapve të ujit dhe hapësirave të gjelbëruara etj., vendosjen e kamerave të sigurisë, largimin e borës, gelqerosjen e mureve të hyrjeve si dhe pagesen e shpenzimeve të përbashkëta të rrymes. Të gjitha këto shërbime ofrohen si pako për të gjitha objektet e banimit me numër të njëjtë të shërbimeve e dhe me çmim të njëjtë.

Përmes kësaj pako, ne ndikojmë direct në higjenën dhe sigurinë e përgjithshme në qytete.  Duke krijuar ambiente të pastërta dhe të sigurta brenda në objektet e banimit, krijohen premisat që këto ndjesi të barten edhe në pjesët e hapura të qyteteve.

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio