Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Ekspert

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300…

Lexo më shumë

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300 punëtor të rregullt dhe rreth 100 të tjerë me angazhim të përkohshëm.

X

Mirembajtje te ashenesoreve

Selmans qe nga viti 2014 merret edhe me mirembajtje dhe servisim te ashenesoreve. Ne kuader te hyrjeve te cilat mirembahen dhe menaxhohen nga ne, Selmans ka nen pergjegjesi edhe mirembajtjen e ashensoreve dhe jo vetem. Selmans ofron sherbime cilesore ne mirembajtje teknike te ashensoreve me ekip profesionist dhe sherbim prej 24 oesh

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio