Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Marketing dhe Shtyp

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën…

Lexo më shumë

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën menaxhim, duke përfshirë murale, billborda, megaborda, citylight, lampost, reklama mobile dhe forma alternative te reklamimit. Shtrirja në secilin qytet të Kosovës, operimi me shumë kanale të reklamimit, mundësia e shtypit dhe montimit të reklamave me kapacitete të brendshme, implementimi i shpejt i fushatave reklamuese falë një numri të madh të fuqisë punëtore në dispozicion, e bëjnë Selmans-in partnerin më serioz të marketingut të jashtëm dhe jo vetëm.

X

Muralet

IMG_9940

Selmans është identifikuar qysh herët me muralet sepse është operatori i parë dhe vazhdon të jetë i vetmi operator serioz që ka në menaxhim hapësira të tilla reklamuese. Selmans operon me rreth 80 murale në të gjithë Kosovën për të cilat ka leje nga organet gjegjëse.

 

Muralet tona gjinden në pjesët më të frekuentuara të qyteteve, në pozicione dhe lartësi të tilla ku dukshmëria është e papenguar dhe tërheqin vëmendjen si të këmbësoreve, ashtu edhe të drejtuesve të automjeteve. Madhësitë variojnë nga 30 deri në 200m2. Ndriçimi edhe natën, bënë që efekti i tyre të jetë 24 orësh.

 

 

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio