Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Ekspert

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300…

Lexo më shumë

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300 punëtor të rregullt dhe rreth 100 të tjerë me angazhim të përkohshëm.

X

Riciklimi & Rrugët

 

Duke plotësuar shërbimet e pastrimit dhe mirëmbajtjes me shërbimet e menaxhimit të mbeturinave dhe mirëmbajtjes verore dhe dimërore të rrugëve, Selmans synon të fuqizoj pozitën e vet si partneri kryesor i komunave për përmirësimin e funksionimit të jetës urbane në Kosovë dhe të hapë mundësinë për zgjerimin e veprimtarisë së vet në rajon.

Për këtë qellim, Selmans bleu në maj 2015 njërën nga kompanitë e pakta në Kosovë të licensuara për trajtim të mbeturinave, Prestige Plus, bashkë me fuqinë punëtore, asetet, referencat dhe kontratat. Prestige Plus ka trajtuar mbeturinat për disa komuna të Kosovës, Airoportin Ndërkombëtar të Prishtinës si dhe një numër të madh të klientëve privat. Aktualisht, Selmans është në proces të modernizimit të makinerive të trashëguara nga Prestige Plus si dhe blerjen e makinerive të reja për veprimtari plotësuese.

 

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio