Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Ekspert

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300…

Lexo më shumë

Selmans Cleaning & Maintenance është rrjeti më i madh i pastrimit industrial, komercial dhe privat në Kosovë me mbi 300 punëtor të rregullt dhe rreth 100 të tjerë me angazhim të përkohshëm.

X

Shtepiake

 

Në Mars të vitit 2012 Selmans ka fuqizuar shërbim të veçant për pastrim dhe mirëmbajtje shtepiake, e njohur si Rosa e cila me pas u quajt Ekspert. Ekspert është ndarë si brend i veçantë me synimin për të mbuluar të gjitha nevojat e pastrimit dhe mirëmbajtjes për familjet kosovare, duke rritur nivelin e efikasitetit, shpejtësinë e reagimit si dhe kualitetin dhe shumëllojshmërinë e shërbimeve.

Ekspert synon të bëhet emri i parë që e sjellë ndërmend çdo person në Kosovë sa herë që ka nevojë të bëjë ndërhyrje të çfarëdo lloji në shtëpinë apo zyrën e tij. Kompania jone përpiqet që, në mënyrë profesionale dhe me dallim të vogël në shpenzime, ti mbuloj të gjitha obligimet e pastrimit dhe mirëmbatjës shtëpiake që për një familjar të zakonshëm kërkojnë mund, stres dhe kohë të vlefshme.

Ekspert posedon teknologjinë me moderrne për pastrimin dhe tharjen e tepihëve me sistem tërësisht të automatizuar.

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio