Implementimi i projektit #SmartCity, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës
Selmans Network, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, sjellë për komunitetin inovacionin e fundit të tekonologjisë në Kosovë me implementimin e projektit Smart City. Një shndërrim model i pritoreve të autobusëve Urban, e bëjnë kryeqytetin unik dhe më praktik, duke e lehtësuar jetën e përditshme të qytetarëve. Pritoret e autobusëve do të shërbejnë si tregues të orarit të qarkullimit urban dhe si hapësira reklamuese për biznese, organizata dhe institucione. Komuna e Prishtinës thotë se ky projekt, I mirëpritur nga qytetarwt, do të zbatohet në të gjitha lagjet e kryeqytetit. Ekzekutimi i pritoreve të autobusëve i ka dhënë frymë evropiane kryeqytetit, e me shpresë në të ardhmen, tërë Kosovës. Qytetarët meritojnë markën e fundit të inovacaionit, shërbime cilësore dhe efikasitet në kohë reale.