Ekspert

Shërbime të pastrimit të specializuara
dhe mirëbajtje për biznes edhe individë
në Kosovë.

Ekspert në pastrim, për një ambient
të pastër dhe të shëndetshëm.

Shërbimet që ne ofrojmë

Administrim i ndërtesave kolektive

Një pako shërbimesh që mbulon në tërësi nevojat e higjienës, funksionalitetit dhe sigurisë në komplekset e banimit.

Mirëmbajtje e institucioneve

Mirëmbajtje e institucioneve dhe hapësirave publike. Ofrojmë shërbime sigurimi, pastrimi, mirëmbajtje gypash uji, mirëmbajtje e rrymës dhe ashensorit.

Intervenime individuale sipas kërkesës

Shërbimet tona të mirëmbajtjes dhe pastrimit i ofrojmë në ambiente të ndryshme dhe sipas kërkesës suaj ne ambiente si në shtëpi, zyre apo lokale.

Renovime

Renovim dhe mobilim i ambienteve të ndryshme të banimit, punës, si dhe lokaleve e dyqaneve.

Përse ta zgjedhni Ekspertin?

Staf profesional dhe me përvojë

Plane të personalizuara pastrimi

Çmime të arsyeshme

Siguri cilësi

Çfarë thonë klientët tanë për ne

Në vazhdimësi jemi duke gjetur forma se si t’i përmirësojmë shërbimet tona, mirëpo një gjë nuk do të ndryshojë asnjëherë, synimi jone kyç për t’iu lënë të kënaqur me shërbimin tonë

“Gjithçka është mirë, po çka e vlerësoj më së shumti është hapësira e jashtme, sepse gjithmonë është e pastër. Mirëmbajtësi, Arbeni, çdo ditë përkujdeset që me qenë pastër, i largon edhe mbeturinat më të vogla.”
Banor në kompleksin Blini 2

“Kamerat po na ofrojnë siguri, sepse po e dijmë se gjendja po mbikqyret dhe gjendja në përgjithësi është shumë e mirë”
Banore në objektin Guri 1

“Po filloj me pastrim që është në nivel të kënaqshëm. Vitin e kaluar është përfunduar gëlqerosja dhe vazhdon të ruhet shumë mirë.”
Banor në kompleksin Royal City

“Tepër jam e kënaqur me pastrim. Lifti s’ka problem asnjëherë. S’ka qasje askush përveç neve banorëve e kështu po ruhet.”
Banore në kompleksin Blini 1

Eksperti ndër vite

2K

KLIENTË AKTIV

100+

KOMPLEKSE BANIMI NË MIRËMBAJTJE

300+

STAFF MEMBERS