Rrjeti ynë

Çfarë ofrojmë ne?

Adresa e parë

Selmans Network është adresa e parë për realizimin e projekteve komplekse

Efikasitet

Diversiteti dhe kombinimi i shërbimeve në Selmans na mundëson të jemi më efikas ndërkohë që ulim kostot dhe kohën e realizimit

Rrjetëzim

Lehtësimi i komunikimit dhe bashkëpunimit mes partnerëve, kompanisë dhe komunitetit.

Te rejat

Bashkëpunimi fillon duke ndërtuar besim

Partnerët e Selmans Network

Giz

Marrëdhënie ndërkombëtare

Rc Cola

Kompani pijesh

Sinalco

Kompani pijesh

Marigona Residence

Rezidencë

Komuna e Prishtinës

Komunë e Republikës së Kosovës

Albi Commerce

Kompani distribuimi

Albi Mall

Shopping Mall

Usaid

Agjencia për Zhvillim Ndërkombëtar

Floil

Prodhues i vajit

Red Rain

Kompani ushqimore dhe pije

Lokacioni ynë