Selmans Network kujdeset për ambientet e televizionit Kanal10

Selmans Network është përkujdesur për ideimin, adaptimin dhe realizimin e disa prej ambienteve më atraktive në televizionin më të ri në Kosovë, Kanal10.

Skenografitë e emisioneve “Mëngjesi me Arben Ahmetin”, “Pasdite” dhe “Prime Time”, janë ndërtuar sipas kërkesave të klientit, duke u frymëzuar në trendet më të fundit botërore.

Ky projekt është ndërtuar më shumë dashuri dhe profesionalizëm, ku i ka dhënë ngjyrimin e duhur programacionit të këtij mediumi.

Klienti i kënaqur është standardi ynë i komunikimit dhe motivi që shtyen vazhdueshmërinë e punës së suksesshme.