Selmans Network tani kujdeset për mirëmbajtjen e ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes

Së fundmi Selmans Network ka nënshkruar një kontratë publike me Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Kontrata publike u nënshkrua në fillimin e muaji gusht dhe parashikon mirëmbajtjen e ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes, ish MFSK-së, nga Selmans Cleaning, përkatësisht EKSPERT.

Selmans Network do t’i ekzekutoj shërbimet e permendura në kontratë me kujdes, efikasistet, dhe zell, në përputhje me pratikat më të mira profesionale.