Selmans Network zgjedhet si Superbrands – Kosovo’s Choice per vitet 2019/2020

Superbrands- Kosovo’s Choice eshte nje titull qe i ofrohet brendeve vendore per cilesine qe i ofrojne klienteve te vet. Kompania Selmans Network morri titullin si Superbrand- Kosovo’s Choice per vitet 2019/2020. Historia, arritjet dhe vlerat e kompanise jane tregues te suksesit dhe zhvillimit te Selmans Network. Prej me shume se nje dekade ne treg, Selmans Network ka vazhduar rrugetimin nder vite, me qellimin drejt efikasitetit dhe ripertrirjes se kompanise ne menyre qe klienti dhe kerkesat e tij te jene gjithmone prioritet. Duke qene nje hap me kohen dhe teknologjine, Selmans Network ka arritur te jete sa me afer klienteve duke plotesuar kerkesat e tyre ne treg. Rritja e hovshme ne drejtime te ndryshme gjate viteve te fundit dehsmon me se miri kualitetin dhe korrektesine qe kompania ofron. Lidhja e forte me komunitetin, vete-permiresimi dhe rinimi i kompanise jane disa nga vlerat qe kompania konsideron si parime kyce per nje pune te mire dhe te suksesshme. Zgjedhja si Superbrands- Kosovo’s Choice deshmon me se miri seriozitetin dhe kualitetin qe kompania Selmans Network ofron.