Orari punës: 08:00h – 17: 30h. E Hëne – E Shtunë

Marketing dhe Shtyp

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën…

Lexo më shumë

Selmans Marketing është rrjeti më i madh i reklamimit të jashtëm (outdoor advertising) me mbi 90% të hapësirave reklamuese nën menaxhim, duke përfshirë murale, billborda, megaborda, citylight, lampost, reklama mobile dhe forma alternative te reklamimit. Shtrirja në secilin qytet të Kosovës, operimi me shumë kanale të reklamimit, mundësia e shtypit dhe montimit të reklamave me kapacitete të brendshme, implementimi i shpejt i fushatave reklamuese falë një numri të madh të fuqisë punëtore në dispozicion, e bëjnë Selmans-in partnerin më serioz të marketingut të jashtëm dhe jo vetëm.

X

Offset

 

Selmans Print realizon të gjitha printimet offset përmes Agimi De, një tjetër biznes I familjes Selmanaj që vepron në tregun e shtypit dhe furnizimit me material zyrtar që nga viti 2001. Përmes makinerive më moderne të kësaj lëmije, Agimi De është ndër operatorët kryesor në tregun e shtypit offset. Bashkëpunimi afatgjatë me klient të tillë si ETC, Liridoni, Heineken, Birra Prishtina apo me institucione si Qendra Klinike Universitare e Kosove, KK I Gjakovës, Pejës, Deçanit, Junikut, Klinës e Istogut, Spitalin e Gjakovës, Gjilanit dhe Pejës, ndërmarrjeve publike si Qabrati, Hidrodrini dhe Radoniqi etj., janë dëshmi e punës kualitative dhe investimit në makineritë më moderne.

Agimi De, me depo në Pejë dhe Gjakovë dhe me një zinxhirë të librarive në Pejë, Deçan dhe Gjakovë, është njëri nga furnizuesit kryesor me material për zyre në Kosovë.

Kontakti: +383 45 644 605

request)); ?>
request)); ?>

Për më shumë shikoni protofolion tonë

Contact us to find out

Portfolio